Skoda Octavia 2013: spesifikasjoner, vurderinger

biler

"Skoda" - et veldig kjent merkevare av biler iRussland. En av de mest populære modellene i oppstillingen er Octavia. Den har en nisje av en liten familiebil, som tilhører C-klassen. Målgruppen er ikke begrenset av noen rammeverk. Denne bilen er universell og kan brukes til ethvert formål. Hva er Skoda Octavia 2013? Anmeldelser, funksjoner og tekniske spesifikasjoner - senere i denne artikkelen.

utseende

Biler som ble produsert i år,tilhører den tredje generasjonen og har A7-kroppsmerket. I sammenligning med forrige A5 fikk Octavia et mer solid og presentert utseende. Og hvis tidligere bilen så ut som en beskjeden familiebil, så ser "Skoda" ikke verre ut enn D-klasse sedans.

skoda 2013 spesifikasjoner

Tsjekkia har vesentlig revidert frontenden. Så fikk maskinen en ny linsedoptikk. Radiatorgitteret er svart, med en kromkantdeksel - flat og lang, med et proprietært "nebb" i midten. På bunnen av støtfangeren er det parktronics, lyskaster og halogen tåkelys. Sann, et sett kan bare bli funnet på luksusversjoner av Skoda. I "basen" er det bare tåkelys.

skoda octavia 2013 spesifikasjoner

Vær også oppmerksom på at a7 år siden har gjennomgåttrestyling. Tsjekkia endret igjen konfigurasjonen av optikken. Nå har det blitt firedelt, som på en Mercedes i kroppen på 212. Denne avgjørelsen ga bilen soliditet, men mange eiere klandrer utviklere for plagiering. Likevel er dette et tysk "triks". Etter at bilen startet, begynte bilen å gå med en litt annen støtfanger. Den nederste luftinntaket mottok store honningkamper, sidelåger og en bred kromstrimmel. Ellers var utseendet på bilen det samme.

korrosjon

Produsenten gir en ti års garanti påkorrosjonsbeskyttelse. Metallet selv behandles ved toveis galvanisk galvanisering, ved å nedsenke kroppen i sinkelektrolytt. Det er også verdt å merke seg at noen av delene er laget av aluminium. Hva de sier om kvaliteten på korrosjonsbeskyttelse på Skoda Octavia 2013 vurderinger? Eierne, det bør bemerkes, er fornøyd med kvaliteten på metallet. Kroppen rotner ikke. Dette er imidlertid mulig, samtidig som den opprettholder sin integritet. Hvis bilen har vært i en ulykke og var dårlig malt, bør man forvente rustne spor og hevelse av emaljen.

Dimensjoner, klaring

Dommer etter størrelsen, denne bilen grensermellom C og D-klassen. Dermed er maskinens lengde 4,66 meter, bredde - 1,82, høyde - 1,46 meter. Men klaring er for liten for våre veier. Størrelsen er kun 15 centimeter. Sammen med en lang base og lave overheng, er det vanskelig å overvinne dype groper og vasse gjennom "ødelagte" værfter. Denne maskinen er imidlertid ikke opprettet for slike forhold. Og på banen holder bilen kurset perfekt - si anmeldelser.

salon

Inne i bilen er dekorert vakkert, men uten spesiellfrills. Eierne er fornøyd primært med ergonomi. Setene i bilen er komfortable, med god lendestøtte. Alle kontroller er i en praktisk avstand. Ratt - tre-ekte, med små hakk for grepet. Også her er et grunnleggende sett med knapper. Instrumentpanelet er enkelt og informativt. På midtkonsollen er et stort multimediakompleks 9,2 tommer med navigasjon. Sant, som de sier vurderinger, fungerer det ikke bra i vårt område. Nedenfor er det komfortable "krutilki" klimasystem. Håndbremsen er plassert ved siden av sjåføren. Beleilig plassert og armlen.

skoda octavia 2013 egenskaper

Men slikt utstyr er ikke i alle SkodaOctavia III 2013. Anmeldelser sier at for hvert alternativ må du betale mye. På sekundærmarkedet er det derfor ofte bare minimale konfigurasjoner, med en enkel radiobåndopptaker, svart stoffbelegg og uten multimedia (og noen selv uten air condition).

skoda octavia 2013 teknisk

Ryggesofa kan romme opptil tre personergjennomsnittlig høyde. Samtidig vil de ikke føle mangel på plass i knærområdet. Bagsiden av sofaen er flat, men det er en flimlestøtte. Under ham er skidluken. Den eneste klagen vedrører den relativt høye gulvtunnelen. Det skjuler betydelige steder og når du flytter fra en del av hytta til en annen passasjerer, blir det skittent teppe.

bagasjerom

Denne bilen har en ryggstropp. Dette betyr at bagasjelokket åpner i sin helhet sammen med bakruten. Dette gjør at du enkelt kan legge ikke-standard og store størrelser. I fem-seters versjon av bilen er bagasjerommet i 2013 Skoda Octavia 568 liter. Hvis du bretter baksiden av sofaens bakside, dannet en flat etasje. Og volumet selv vil øke til 1.559 liter.

oktavia spesifikasjoner

De som dette volumet ikke er nok til, bør vurderes.versjon av Skoda Octavia 2013 vogn. Her i fem-seter-versjonen er oppstartsvolumet 580 liter. Og med den foldede baksiden av sofaen - 1620. Under gulvet er et reservehjul i full størrelse og et vanlig sett med verktøy.

Tekniske spesifikasjoner

Skoda Octavia 2013 kan fullføresflere kraftverk. Blant dem er basen den atmosfæriske bensin fire-sylinder-enheten MPI. Med et volum på 1,6 liter utvikler denne motoren kraften på 110 hk. Dreiemoment er 155 Nm ved 3,8 tusen omdreininger per minutt. Sammen med denne enheten arbeider manuell girkasse i fem trinn. Som et alternativ kan du bestille en DSB-robot med seks bånd.

oktavia 2013 spesifikasjoner

Mellomliggende i linjen er turboladetTSI-enhet. Dette er også en 4-sylindret bensinmotor, men med en aluminiumblokk og direkte injeksjonssystem. Takket være turbinen og det oppgraderte drivstofftilførselen, kan denne enheten utvikle opptil 150 hk. Momentet på en 1,4-liters motor er 250 Nm. Vurderinger merk at denne motoren har utmerket trekkraft fra bunnen. Peak moment er implementert i området fra en og en halv til tre og en halv tusen omdreininger. Denne motoren er aggregert av en robotisert DSG girkasse på seks eller syv trinn med dobbeltkobling.

Flaggskipet i oppstillingen er en 1,8 TSI-motorliter. Denne motoren har faseskiftere, en turbin og direkte drivstoffinnsprøytning. Blokken er aluminium, med integrert inntaksmanifold. Denne bensinenheten utvikler god kraft - si vurderinger. Skoda Octavia 2013 1.8 utvikler opptil 180 krefter med fem til seks tusen omdreininger. Moment - 250 Nm. Den er tilgjengelig i størrelsesorden en og en halv til fem tusen omdreininger. For transmisjonen er Škoda 1.8 utstyrt med bare DSG med syv eller seks trinn.

Dynamikk, forbruk

På Skoda Octavia 2013, dynamikken tilgodt nivå. Dette gjelder imidlertid ikke for basemotoren. Med ham akselererer bilen til hundre i 12,2 sekunder. Men med en topp-180-hestekrefter, får bilen et hundre i 7,3 sekunder. Men med hensyn til drivstofforbruk er alle kraftaggregater ganske økonomiske. Dermed er gjennomsnittlig forbruk fra 5,3 til 7,3 liter per hundre. Fra passdataene kan disse tallene variere med bare 0,3-0,4 liter.

chassis

Bilen er bygd på en forhjulsmodulMQB plattform. Frontfjæring er brukt med MacPherson stivere og wishbones. Suspensjonsordningen kan variere. Så, hvis motoreffekten er mindre enn 150 krefter, vil en halvavhengig torsjonsbjelke bli installert her.

skoda octavia

I tilfelle av kraftigere motorer produsentsørger for multi-spak. Bremsesystem - disk, med flytende kaliper og hjelpelektronikk. Styresystem - rake med elektromekanisk forsterker.

Er det en firehjulsdrift?

Det er verdt å merke seg at i luksusversjonene av "Skoda"Octavia "kan gå med allhjulsdrift, hvor dreiemomentet til bakakslen overføres via clutchen" Haldeks. " I tillegg er det installert en elektronisk imitasjon av tverrhjulsdifferensial her. Dette alternativet hjelper om vinteren, men veien på "Skoda" er bedre å ikke blande seg med.

Som konklusjon

Så fant vi ut hva som er "Skoda"Octavia "fra tredje generasjon på baksiden av A7. Bilen er ganske komfortabel og økonomisk. Eierne anbefales imidlertid å ta biler på den klassiske mekanikken. Moderne robotoverføring har en kompleks struktur og en liten ressurs. Også dømme etter vurderinger, er det dyrt å reparere. Derfor bør et slikt kontrollpunkt bli forlatt.

Kommentarer (0)
Legg til en kommentar